Archív článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 11 až 20 z celkem 23 článků.
813_20200928_143109.png

Do nové sezóny vylepšujeme systém klubového vzdělávání!

Již řadu let se snažíme vzdělávat nejen trenéry, ale také hráče a rodiče, pro které máme vždy připravené semináře či přednášky s odborníky, se kterými spolupracujeme. I pro tuto sezónu jsou tak naplánované vzdělávací akce pro naše členy z jednotlivých oblastí, které se prolínají sportovní výchovou dětí, sportovním výkonem či lidského fungování mimo sport. Novinkou se nové nastavení interního klubového vzdělávání, které dostává pozměněný řád a ucelenější podobu pro všechny zájemce a účastníky. „Klubové vzdělávání je pro nás velice důležité a naší snahou je, abychom systematicky vzdělávali všechny skupiny, které tvoří sportovní klub, nejen klubové trenéry, proto je letos kladen větší důraz na to, abychom i pro rodiče a ostatní členy připravili zajímavé vzdělávací akce na témata, která jsou v rozvoji důležitá a zároveň zajímavá“, popisuje klubový šéftrenér Ladislav Štancl

787_20200624_104535.jpg

CHCEME ZNÁT VÁŠ NÁZOR!

Rádi bychom od vás získali zpětnou vazbu ohledně fungování klubu tak, abychom naši činnost mohli neustále posouvat a zlepšovat.

773_20200807_152526.jpg

TRENÉRSKÁ ZMĚNA. NOVÝM TRENÉREM MUŽŮ JE MARTIN ZOZULÁK

Martin Zozulák přebírá místo hlavního trenéra ʺAʺ týmu mužů pro superligovou sezonu 2020/2021. „Vždy je nutné posoudit všechny faktory a podmínky, které florbalový TOP tým generuje a je nutné je zajistit. Výbor oddílu jednoznačně souhlasil s návrhem, aby družstvo převzal jako hlavní trenér Martin Zozulák. Shodli jsme se na nutnosti dát družstvu nový impuls, zkusit směřovat tým trochu jinak. Martin bude zároveň pokračovat i v pozici GM klubu, bere na sebe nyní ale i přímou odpovědnost za fungování a výsledky A týmu. V rámci nového vedení klubu se některé jeho odpovědnosti přesunou na další členy výboru,“ okomentoval změnu na lavičce Sokolů předseda klubu Vít Drašar.

767_20200327_173245.png

ZMĚNA VE VEDENÍ KLUBU – PŘICHÁZEJÍ ČTYŘI NOVÉ TVÁŘE

Pardubický florbalový klub rozšiřuje své vedení o čtveřici jmen. K užší spolupráci s klubem přichází do výkonného výboru Milan Koubek, Jan Černohorský, Jan Cakl a Jakub Burian. „V současné situaci chceme a potřebujeme rozšířit vedení klubu. Jedním z důvodů je samozřejmě reakce na odchod Petra Musila. Druhým důvodem, pro mě osobně důležitějším, je dlouhodobá potřeba zapojení nových lidí, kteří nám pomohou některé věci vnímat a nastavit jinak a lépe,“ vysvětluje generální manažer klubu Martin Zozulák.

625_20190106_082957.jpg

Zájezd pro fanoušky na finále Poháru České pojišťovny

Po semifinálové výhře nad FBC Ostrava se Sokol Pardubice poprvé v historii probojoval do finále Poháru České pojišťovny. Finále se uskuteční ve středu 16.1.2019 od 17:00 v Olomouci proti tradičnímu soupeři - FBC Liberec. Na toto výjimečné utkání pořádá pardubický klub zájezd pro všechny fanoušky a příznivce klubu.

127_20150120.jpg

Bude Martin Zozulák znovu zvolen jedním z nejlepších?

I letos proběhne na začátku roku tradiční vyhlášení ankety „Nejlepší sportovci Pardubicka“, tentokrát z kalendářní rok 2014. Dekorování nejlepších sportovců regionu proběhne letos v úterý 20. ledna 2015 od 18:00 hod. v Kulturním domě Hronovická. Organizátorem anket je Město Pardubice ve spolupráci s Pardubickou sportovní organizací, pořadatelství slavnostního vyhlášení se ujala opět agentura Remoex CZ.