Archív článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 21 až 26 z celkem 26 článků.
761_20200318_131600.jpg

„Je příjemné vyhrát, ale rozhodně to není podmínkou", říká trenér dorostenců Milan Koubek

Milana Koubka pardubičtí fanoušci jistě dobře znají, a to z lavičky mužského A týmu, který vedl dva roky. Pak si dal roční oddech a v letošní sezóně se vrátil do pardubického klubu jako hlavní trenér dorostenecké kategorie. Málomluvný, přísný, ale férový a oblíbený trenér nedává klukům nic zadarmo, ale umí se s nimi i dobře pobavit. Jak hodnotí sezónu svého týmu si můžete přečíst níže.

760_20200317_131421.jpg

„Je pro mě důležité, aby kluci na klub vzpomínali v dobrém", říká trenér juniorky Milan Randa

Milan Randa již několik let vede v pardubickém klubu SOKOLI Pardubice kategorii juniorů, před tím pomáhal v realizačním týmu mužů na pozici vedoucího týmu, dnes ho můžete potkat i v sokolské kanceláři, kde vám jistě dobře poradí s výběrem hokejky a fan sokolských předmětů. Jaká byla podle něj letošní sezóna? A co je na kategorii juniorů nejtěžší? Milan Randa se rozpovídal jako první v sérii rozhovorů, kterou jsme pro vás připravili.

682_20190826_093418.jpg

Hlavním trenérem elévů bude David Žáček

Po přípravce vám přinášíme informace o složení trenérského týmu elévů. V nadcházející sezóně si premiérově vyzkouší pozici garanta kategorie David Žáček, klubový odchovanec a trenér, který se práci s dětmi věnuje i přes svůj mladý věk již poměrně dlouho.